Eerstvolgende datum: Er staat geen training gepland
Investering: €595
Locatie: Fysiek

Ben jij klaar om design thinking toe te passen en zo je creatieve proces te verbeteren? Dan is onze 2-daagse design thinking training perfect voor jou! Laat je inspireren door een ervaren en gepassioneerde trainer die dagelijks design thinking toepast in het werkveld. Zo leer jij innovatieve oplossingen te creëren op het juiste moment!

  • Geaccrediteerde trainers op het gebied van design thinking

  • Sinds 1999 werkervaring bij uiteenlopende, grote klanten zoals KPN, MVO Nederland, Gemeente Groningen, Intermaris en Hypotheek Visie.

  • Altijd een training bij jou in de buurt

Wat is design thinking?

Design thinking is een methode die je helpt om creatief te denken en problemen op een mensgerichte manier aan te pakken. Want: hoe kom je tot innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van je gebruikers? In deze training leer je hoe je design thinking toepast in jouw projecten en hoe je zo nieuwe kansen kunt ontdekken.

Wat leer je in 2 dagen?

  • Je leert de basisprincipes van design thinking en hoe je deze kunt toepassen in je werk

  • Je krijgt inzicht in de behoeften en wensen van je gebruikers

  • Je leert hoe je ideeën kunt genereren naar een prototype

  • Je ontdekt hoe je samenwerking kunt stimuleren en draagvlak kunt creëren voor je ideeën de ultieme klantbeleving creëert!

Met deze intensieve training behandelen we alle essentiële aspecten van design thinking. Elk onderdeel verkennen we grondig: van het begrijpen van de gebruiker en het definiëren van het probleem tot het genereren van ideeën en het testen van concepten.

Voor wie is deze training geschikt?

Of je nu een ontwerper, projectmanager of ondernemer bent, deze training is geschikt voor iedereen die zijn creatieve proces wil verbeteren en innovatieve oplossingen wil bedenken. En het mooie is: in elke branche zijn design-thinkers waardevol! Dus heb je een achtergrond in de retail, gemeente en overheid of de creatieve industrie? Zolang je nieuwsgierig bent naar je doelgroep is deze training wat voor jou!

Al enige ervaring in design thinking of kom je net om de hoek kijken? Je bent altijd welkom om van onze waardevolle tips en tricks te profiteren: individueel of met een groep!

Onze gepassioneerde trainers

Naast dat onze trainers je graag alles vertellen over de kunst van ontwerp-denken, werken ze zelf dagelijks aan mooie design thinking projecten bij nummer 1 digitaal bureau Concept7. Ze geven je dus praktische tips mee die je meteen kunt toepassen in je eigen rol. Raak geïnspireerd door hun enthousiasme en expertise!

Benieuwd hoe de trainers van Concept7 design thinking toepassen in hun werk?

Maak ook impact met design thinking!

Ben jij klaar om de impact te ontdekken die design thinking kan hebben op jouw projecten? Dan is dit jouw training! Meld je vandaag nog aan voor onze 2-daagse training en ga voor een creatief proces met succes!

Plan gemakkelijk jouw gewenste trainingsmoment: individueel of met een groep.

Let op: bij 3 of minder deelnemers moeten we helaas de training annuleren of verzetten. Hiervan brengen we je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte. Samen vinden we een nieuw, geschikt moment voor de training.

Meer weten? Stel je vraag aan onze trainers!

Neem contact met ons op
Mattijs Kemmink - Trainer