Sjoerd Walinga

Sjoerd heeft een grote passie voor usability, user experience, conversie optimalisatie en gedragswetenschap. Als User Experience en conversie-expert bij Concept7 is hij hier dan ook maar al te graag mee bezig.

Het werken voor bedrijven als Menzis, Roompot, Greetz, Philips en Gemeente Groningen leert hem elke dag weer nieuwe dingen en daar krijgt hij maar niet genoeg van. Daarnaast geeft Sjoerd gastcollege op diverse hogescholen en universiteiten. Denk aan Beeckestijn Business School en Rijksuniversiteit Groningen. Verder traint hij professionals en managers bij bedrijven als Talpa, RTL, a.s.r., Essent, KvK en de Belastingdienst.

“Mijn doel is dat alle cursisten begrijpen wat de impact kan zijn van de werking van een digitaal product op gebruikers en de organisatie. Tijdens deze 3 dagen leer je alles over de fundamenten van gebruikerservaring, bruikbaarheid en toegankelijkheid”.

Ga jij ook samen met Sjoerd aan de slag met het onderzoeken en realiseren van optimale klantbelevingen?

Mattijs Kemmink

Mattijs gaat al meer dan 20 jaar mee in de wereld van softwaretesten. Je kunt beter vragen waar hij niet heeft gewerkt! Bij vele merken en instanties heeft hij zijn testkennis ingezet en verder doorontwikkeld: van het Ministerie van Veiligheid en Justitie tot aan KPN.

Ook is Mattijs een geaccrediteerd trainer voor diverse testmethodieken. Hij brengt vanuit zijn veelzijdige loopbaan verschillende perspectieven aan het licht. Tijdens de training neemt hij je mee door zijn ervaringen in de wereld van testen en verbindt hij deze aan de theorie van bekende testmethodologieën. Geen zorgen, dat doet hij rechttoe rechtaan. Hij maakt de meest complexe zaken behapbaar door het gebruik van simpele en dagelijkse voorbeelden.

“Mijn doel van deze cursus? Mensen helpen de algehele kwaliteit van software te verbeteren en de kennis te bieden die ik aan het begin van mijn carrière had willen hebben”.

Maak je klaar voor een deepdive in de wereld van testen, met praktische aspecten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk!

Maak kennis met Concept7

Als strategisch digitaal bureau onderzoeken, ontwerpen, testen én ontwikkelen we digitale producten en diensten. We zetten de gebruiker écht centraal, wat zorgt voor de hoogste conversie en de beste beleving. Naast testing en UX kunnen we je ondersteunen op het gebied van back- en frontend, CRO, copywriting en visual design.

Ook meer digitaal succes behalen? Mitchell, Annelies, Jaap of een van onze andere 45 experts staan voor je klaar!

Mitchell Concept7
Mitchell de Roode

Back-end Developer

Annelies Concept7
Annelies van Rijn

UX Researcher

Jaap Concept7
Jaap de Vries

Visual design lead

Linn Concept7
Linn Helen Gundersen

CRO Specialist

Dennis Concept7
Dennis Verhaagen

App Developer

Jos Concept7
Jos de Jong

Consultant

Meer weten? Stel je vraag aan onze trainers!

Neem contact met ons op
Mattijs Kemmink - Trainer